Chantiers-Atlantique-Farid-Makhlouf-2022-BD-58Clip-visites-global-saint-nazaire-2022-3.mp4

Bezienswaardigheden in Saint-Nazaire en de Brière

Saint-Nazaire is een veelzijdige stad. Ontdek de avonturen van de legendarische oceaanlijners, stap aan boord van de eerste Franse onderzeeër die onder de ijskappen dook, bezoek de enige Franse toeristische site die volledig aan windenergie op zee is gewijd, ontdek de rust van het uitgestrekte moerasgebied de Brière…

Attracties in Saint-Nazaire

Saint-Nazaire biedt tal van unieke bezienswaardigheden. Ontdek de avonturen van de legendarische oceaanlijners van Escal’Atlantic, stap aan boord van de Espadon, de eerste Franse onderzeeër die onder de ijskappen dook, ontdek in het Écomusée het grote avontuur van de stad Saint-Nazaire en bezoek de enige Franse toeristische site die volledig aan windkracht en windenergie op zee is gewijd.

De industriële rondleidingen

Een bezoek aan Saint-Nazaire is vol belevenissen die je nergens anders meemaakt. Tijdens onze industriële rondleidingen ontdekt u pas werkelijk hoe immens groot deze bestemming is. Hier komt u alles te weten over de werkplaatsen van Airbus, de bouw van de legendarische oceaanlijners en de gigantische installaties in de havens van Nantes Saint-Nazaire! Laat u verrassen!

Sluiten