Saint-Nazaire Agglomération Tourisme Wie zijn wij?

Saint-Nazaire Agglomération Tourisme werd in het leven geroepen op initiatief van twee oprichters, de stad Saint-Nazaire en CARENE (Saint-Nazaire Agglomération), met als doel de verwezenlijking van de toeristische competenties in lijn te brengen met de Franse wet ‘NOTRe’ en zo het nieuwe beleid inzake toerisme en erfgoed te stimuleren.

De taken van Saint-Nazaire Agglomération Tourisme zijn gespecificeerd in een DSP (uitbesteding van openbare dienst); waarbij CARENE optreedt als coördinator van de verenigde toegekende autoriteiten met de stad Saint-Nazaire.

  • Uitvoering in het kader van de taken van het Office de Tourisme intercommunal van de CARENE.
  • Exploitatie van de toeristische voorzieningen van gemeenschappelijk belang.
  • Kennis en conservering van de erfgoedcollecties en -fondsen van de stad Saint-Nazaire, evenals de valorisatie van het erfgoed van de stad, met inbegrip van het beheer van het Ecomusée van Saint-Nazaire.

Saint-Nazaire Agglomération Tourisme
3 boulevard de la Légion d’Honneur
BP 173 44613 Saint-Nazaire cedex – FRANCE

Een sterk engagement gericht op kwaliteit

Saint-Nazaire Agglomération Tourisme maakt zich sterk voor een op kwaliteit gerichte aanpak, om te beantwoorden aan de verwachtingen van alle bezoekers.

  • Het Office de tourisme intercommunal van Saint-Nazaire en zijn randgemeenten is per 6 februari 2019 bij prefectoraal besluit ingedeeld in ‘categorie I’.
  • Het Office de Tourisme Intercommunal van Saint-Nazaire Agglomération Tourisme zet zich tevens in voor een kwaliteitsaanpak, waarmee we het keurmerk Qualité Tourisme™ hebben gekregen.

 

 

Sluiten