paquebot-france-french-line.jpg
©Illustrateur René Bouvard. Collection Saint-Nazaire Agglomération Tourisme-Écomusée. Cliché Jean-Claude Lemée

Saint-Nazaire Het programma Saison Patrimoine

Het programma Saison patrimoine belooft allerhande boeiende ontmoetingen… ontmoeting met het verleden, uiteraard, maar het programma hecht ook belang aan het hier en nu, aan het dagelijks leven, aan nabijheid. Saison patrimoine laat niemand onberoerd, vol belevenissen om te delen, met vrienden, met uw gezin, met inwoners of met toevallige bezoekers. Lente, zomer of winter… cultureel erfgoed is niet seizoensgebonden, geen voorkennis vereist, alleen enthousiasme.

Ontdek het programma Saison Patrimoine

Van maart tot december nodigt Saint-Nazaire Agglomération Tourisme u uit om de talloze evenementen van het Saison patrimoine bij te wonen. Conferenties, lezingen, schrijven, rondleidingen, enquêtes, bijzondere routes, boottochten, stadswandelingen, klankkunst, theater en andere voorstellingen enz. Cultuur in Saint-Nazaire: zorg dat u erbij bent!

Al deze evenementen zijn in het Frans, tenzij anders vermeld.

Download de brochure (in het Frans)

Ontdek ook de attracties

Saint-Nazaire biedt tal van unieke bezienswaardigheden. Ontdek de avonturen van de legendarische oceaanlijners van Escal’Atlantic, stap aan boord van de Espadon, de eerste Franse onderzeeër die onder de ijskappen dook, ontdek in het Écomusée het grote avontuur van de stad Saint-Nazaire en bezoek de enige Franse toeristische site die volledig aan windkracht en windenergie op zee is gewijd.

Sluiten