Chantiers navalsSites touristiques et visites industrielles à faire absolument à Saint-Nazaire

Bezienswaardigheden

in Saint-Nazaire

Saint-Nazaire is een veelzijdige stad. Ontdek de avonturen van de legendarische oceaanlijners, stap aan boord van de eerste Franse onderzeeër die onder de ijskappen dook, bezoek de enige Franse toeristische site die volledig aan windenergie op zee is gewijd, ontdek de rust van het uitgestrekte moerasgebied de Brière…

 

Attracties

in Saint-Nazaire

De industriële rondleidingen

Een bezoek aan Saint-Nazaire is vol belevenissen die je nergens anders meemaakt. Tijdens onze industriële rondleidingen ontdekt u pas werkelijk hoe immens groot deze bestemming is. Hier komt u alles te weten over de werkplaatsen van Airbus, de bouw van de legendarische oceaanlijners en de gigantische installaties in de havens van Nantes Saint-Nazaire! Laat u verrassen!

Rondleidingen

Het hele jaar door worden er diverse rondleidingen door Saint-Nazaire en de Brière aangeboden. Overzicht van al onze rondleidingen die u niet mag missen, de zomer-rondleidingen en de bijzondere programma’s van ‘Verbluffend Saint Nazaire’.

Boottochten

Vanuit Saint-Nazaire bieden de boottochten met gids overdag of ’s avonds een adembenemend uitzicht over de stad. Een bijzondere gelegenheid om de stranden, baaien, kliffen, maar ook de scheepswerven en haventerminals vanuit de zee te bewonderen!