visite-chantier-naval-devant-harmony-of-the-seas-crdit-photo-a-klose.jpgVisite chantiers navals
©Andrea Klose

Saint-Nazaire voor groepen

Rondleidingen voor groepen volwassenen

Onze rondleidingen

Al onze rondleidingen zijn toegankelijk voor groepen, op reservering. Ter aanvulling bieden wij programma’s aan om de omgeving rond Saint-Nazaire te leren kennen, met onze partners van het Presqu’île de Guérande, het Parc naturel régional de Brière, de Côte d’Jade met Pornic of Nantes (gecombineerd programma mogelijk inclusief rondleidingen en maaltijden)

Gedetailleerde informatie vindt u in de speciale brochure voor groepen die u kunt downloaden (In het Frans en Engels).

Om te reserveren kunt u schrijven naar resagroupes@saint-nazaire-tourisme.com of bellen op tel.nr. +33 (0)2 28 54 08 09 (nummer speciaal voor groepen).

Specifieke rondleidingen voor groepen scholieren

Saint-Nazaire Agglomération Tourisme biedt een brede keus aan rondleidingen en programma’s voor groepen scholieren van basisschool tot middelbare school. Alle rondleidingen van Saint-Nazaire zijn voor hen toegankelijk en daarnaast organiseert het Ecomusée thematische workshops en educatieve activiteiten.

Gedetailleerde informatie vindt u in de speciale brochure voor groepen die u kunt downloaden.

Om een rondleiding aan te vragen gelieve contact op te nemen met de afdeling voor groepsreserveringen, op resagroupes@saint-nazaire-tourisme.com of op te.nr. +33 228 540 809, met vermelding van de rondleidingen en data die u interesseren, alsook het verwachte aantal leerlingen en de contactgegevens van de school.

Zakelijk toerisme Durf innovatief te zijn!

Uw evenement verdient een programma vol inspiratie, bezieling, authenticiteit… evenals een optimale en professionele uitwerking: welkom in Saint-Nazaire!

De businessafdeling van Saint-Nazaire Agglomération Tourisme staat voor u klaar om u in elke fase van uw project te adviseren en met haar grondige kennis van de bestemming te begeleiden. In samenwerking met onze partners van het Presqu’île de Guérande en Nantes Métropole neemt ons team uw gasten mee voor een programma vol originele en van A tot Z verzorgde evenementen.

De businessafdeling van Saint-Nazaire Agglomération Tourisme biedt u:

 • Unieke en originele ruimtes voor uw bedrijfsavonden
 • Meerdere vergaderzalen op verschillende plaatsen in de stad: trendy, aanpasbaar, met plaats voor evenementen tot 466 personen
 • Uw volledige, van A tot Z verzorgde evenement (catering, accommodatie, vervoer, entertainment, enz.) via één contactpersoon
 • Een toegewijd, hartelijk, professioneel team met oog voor detail
 • Een netwerk van veeleisende partners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan
 • Saint-Nazaire heeft een breed aanbod moderne en complementaire werkruimtes met een modulaire ontvangstcapaciteit, van coworking-ruimtes tot hotels met ruimte voor seminars, op verschillende plaatsen in de stad. Neem voor specifieke vragen contact met ons op, zodat wij u de meest geschikte ruimte kunnen adviseren!
 • Hoe kom je in Saint-Nazaire

  Met de auto:

  Parijs: 437 km – Angers: 144 km (snelweg A11)
  Nantes: 64 km – La Baule: 15 km
  Rennes: 125 km – Vannes: 87 km
  Les Sables d’Olonne: 168 km

  Met de trein:

  TGV-station, groot aantal dagelijkse verbindingen Parijs-Saint-Nazaire.
  oui.sncf
  www.ter.sncf.com/pays-de-la-loire

  Met het vliegtuig:

  Luchthaven Nantes Atlantique (minder dan een uur van Saint-Nazaire): groot aantal dagelijkse vluchten naar de belangrijkste Franse steden en buitenlandse bestemmingen. Inlichtingen – reserveringen: +332 40 84 80 00.

  Met de bus:

  • FlixBus: www.flixbus.nl
  • Daarnaast zijn er verbindingen met streekbussen van Saint-Nazaire naar buurgemeenten (La Baule-Guérande y Pornic-Saint Brévin)

De essentiële bezienswaardigheden in Saint-Nazaire

Vergeet niet om een bezoek te brengen aan Escal’Atlantic, de onderzeeër Espadon, het Ecomusée, het EOL Centre éolien en de tumulus van Dissignac.

Sluiten