In het hart van het regionale natuurpark van Brière, op het eiland Fédrun, opende Eric Guerin op 1 april 1995 La Mare aux Oiseaux. In 29 jaar tijd heeft hij een plek gebouwd naar zijn eigen beeld, vormgegeven aan elk detail van dit gebouw dat 'zijn thuis' is geworden, hetzelfde gebouw dat hem zijn wortels heeft gegeven, zijn kracht, echte momenten van geluk, succes en een zekere voldoening.
Het restaurant, waar de chef-kok nooit ophoudt ons mee te nemen op reis, een buitengewone tuin, een wellnessruimte met verwarmd binnenzwembad en behandelkamer, een 4-sterrenhotel waar je in elke kamer zin krijgt om je koffers voorgoed neer te zetten. Een plek met een heel speciale alchemie die het woord geluk zijn volle betekenis geeft. In één woord, een must!
Geïnspireerd decor, schilderijen, vogels en kleuren.
Een keuken met oprechtheid, gevoed door de magische streek Brière en ook door reizen.
Persoonlijkheid, gevoeligheid, veel emotie: de tafel van Mare aux Oiseaux, een gastronomisch restaurant met een Michelin-ster in Loire-Atlantique, is poëzie.
Eco-vriendelijke extra's:
Een restaurant met het label Ecotable.
Chef-kok Eric Guérin stelt zijn menu's samen op basis van de seizoenen en de lokale producenten.
De producenten bevinden zich binnen een straal van 50 km van het restaurant.
Lees verder